+ ще 222 громади!

Гроші на лікування онкохворих

Пропоную не витрачати на концерти зірок естради та фейерверки бюджетні кошти, а направляти їх на лікування онкохворих дітей та онкохворих батьків малолітніх дітей!
Впевнена, що у нашому місті є свої таланти, котрі залюбки привітають зі сцени мешканців міста.

Ваша електронна петиція щодо перенаправлення коштів, запланованих для проведення концертів, на лікування онкохворих людей опрацьована управлінням молоді та спорту Кам’янської міської ради.
За результатами опрацювання повідомляємо, що управління молоді та спорту Кам’янської ради здійснює свою діяльність відповідно до покладених на нього основних завдань та функцій визначених у положенні про управління молоді та спорту Кам’янської міської ради.
Діяльність управління здійснюється відповідно до заходів, визначених програмою «Молодь Кам’янського» та «Цільовою соціальною комплексною програмою розвитку фізичної культури і спорту в місті Кам’янське» із дотриманням вимог діючого законодавства України. Організація фінансування зазначених вище програм здійснюється згідно доведених бюджетних асигнувань на поточний рік.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Петицію підписали 250 осіб з 250 необхідних.

КОРНІЄНКО ВІКТОРІЯ ИВАНІВНА

12 серпня 2019 р.