Ремонт дороги по вул. Колеусівська

Шановний, Андрію Леонідовичу! Прошу Вас звернути увагу та прийняти відповідні управлінські рішення стосовно ремонту дороги по вул. Колеусівська на участку від вул. Широкої до центральної прохідної ДКХЗ. На даному участку взагалі відсутнє дорожне полотно, хоча щодня по цій дорозі приїзжають і проходять пішки сотні працівників ДМК та ДКХЗ. На цьому участку також дуже жваве транспортне сполучення і відсутність дорожньооо полотна спричиняє велику кількість поломок транспорту та ставить під загрозу життя людей, особливо тих, хто пересувається пішки. Прошу розглянути питання ремонту даного участку дороги або хоча б засипку ям шлаком і приведення її в більш-менш прийнятний стан. Також цей ремонт можливо реалізувати в рамках програми соціального партнерства з промисловими підприємствами оскільки на цьому невеличкому участку дороги знаходяться третя та шоста прохідні ДМК та центральна прохідна ДКХЗ. Дуже вдячний за приділення цьому питанню Вашої уваги.

Станом на 1 червня петицію підписали 32 особи з 250 необхідних.

Котлобай Віктор Володимирович

30 серпня 2019 р.