Ремонт спортивної зали КЗО "СЗШ №40" ДМР

В начальному закладі в 2017 році відбувся капітальний ремонт системи опалення у всіх приміщеннях. Спортивна зала давно потребує капітального ремонту, а після заміни радіторів були демонтовані дерев'яні панелі, що прикривали стіни. Стіни при демонтажі радіаторів були сильно ушкоджені. З вулиці через стіни з одного боку проступає вода. В спортивній залі сиро. Штукатурка рушиться. Стеля має висоту 8 метрів, а також потребує ремонту. Власними силами співпрацівників школи та навіть за участі батьків цю проблему вирішити неможливо. В школі навчається 745 учнів, які повинні займатися фізкультурою, спортом для всебічного розвитку і зміцнення здоров'я. Адміністрація школи неодноразово зверталася до депертаменту гуманітарної політи Дніпровської міської ради з клопотаннями щодо виділення коштів для капітального ремонту спортивної зали , але питання так і не вирішено. Зветраємося до Вас, Борис Альбертович, звернути увагу на дану проблему та прийняти необхідні міри. Спортивна зала - єдине місце як і школа в мікрорайоні, де діти мають змогу займатися у різних спортивних гуртках та секціях. На сьогодні стан спортивної зали аварійний та травмонебезпечний.

ОСВІТА

Станом на 20 вересня петицію підписали 180 осіб з 3000 необхідних.

КОВТУН СВІТЛАНА ІВАНІВНА

9 квітня 2019 р.