Відновлення централізованого опалення від Придніпровської ГРЕС для мешканців Лівого берега

24.07.2019 року депутатами Дніпровської міської ради з метою вдосконалення системи централізованого опалення було прийнято рішення №32/47 про надання дозволу на передачу з балансу КП "Коменергосервіс" на баланс КП "Теплоенерго" активів та обладнання для передачі тепла для населення. Внаслідок цього рішення було проведено роботи з перепідключення мереж опалення від Придніпровської ГРЕС до районних газових котелень, перед самим початком опалювального сезону мешканці лівого берегу побачили оголошення про збільшення для них тарифу на теплопостачання майже в два рази,, хоча жодного слова про зміну схеми централізованого теплопостачання немає. Жодного громадського обговорення з цього приводу проведено не було. Вимагаємо від міської влади відновити постачання теплової енергії від Придніпровської ГРЕС, що призведе до непідвищення тарифів на опалення для населення, не знищенню кількакілометрової теплоцентралі від Придніпровської ГРЕС до спальних мікрорайонів, непогіршенню екологічної ситуації в річці Дніпро внаслідок скидання надлишкового технологічного тепла від виробництва електричної енергії!!!

Електронну петицію про відновлення послуг централізованого опалення від ВП «Придніпровська ТЕС» ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» для мешканців лівого берега міста Дніпра внесено на розгляд 50 чергової сесії Дніпровської міської ради 27.11.2019.
Після обговорення депутати міської ради не підтримали електронну петицію, проголосувавши за — 12, проти – 16, утримались – 18, не голосували — 8.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Петицію підписали 1172 особи з 3000 необхідних.

МІЩЕНКО АНДРІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

28 жовтня 2019 р.