Облаштування велосипедних доріжок м. Дніпро.

За фактом постійного використання тротуару на набережній р. Дніпро, вздовж вулиць Січеславська Набережна, Маршала Малиновського, Набережна Заводська, Набережна Перемоги та інших вулиць міста, не лише пішоходами а ї велосипедистами, електросамокатами, Segway, гіробордами, моноколесами та іншими засобами індивідуального пересування, яких з кожним роком стає все більше, все частіше виникає загроза зіткнень та травмування. Рух на зазначеному транспорті по автомобільним дорогам на даних ділянках є небезпечним та ускладнений високою щільністю транспортного потоку, вузькістю проїзної частини, значною кількість парковок, зупинок громадського транспорту, пішохідних переходів та несе значний ризик для велосипедистів та ін. Разом з цим, широкий тротуар вздовж зазначених вулиць дозволяє, без перешкод та збитків пішоходам, облаштувати на ньому велодоріжки, чим значно знизити можливість виникнення травматичних зіткнень, від чого отримають користь усі користувачі даних тротуарів. (за аналогом велодоріжки Траси Здоров’я у м. Одеса)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 22 жовтня петицію підписали 395 осіб з 3000 необхідних.

ЛАДИЖЕНСЬКИЙ ВЛАДИСЛАВ ВІКТОРОВИЧ

21 листопада 2019 р.