+ ще 222 громади!

Капітальний ремонт Комунального закладу освіти «Середня загальноосвітня школа №121» Дніпровської міської ради

Ми, батьківський комітет СЗШ № 121, багаторазово звертались до Дніпровської міської ради з проханням провести капітальний ремонт нашому навчальному закладі. Нажаль, в міському бюджеті не було достатньо коштів для проведення даної роботи.
Наразі здійснено лише частковий ремонт покрівлі, замінено вікна лише у деяких аудиторіях, відремонтовано лише 10% аварійного фасаду будівлі.
Батьки учнів не в змозі самостійно вирішити такі проблеми:
1. СТАРІ АВАРІЙНІ ВІКНА. Стан старих вікон викликає загрозу для здоров'я дітей, так як в зимній період потужності системи централізованого опалення не достатньо для належного обігріву класів та холів школи. Особливо ця проблема турбує учнів старшої школи та груп подовженого дня, де вікна знаходяться у найгіршому стані. Багато вікон мають широкі щілини між рамами та місцями з потрісканими віконними стеклами, які можуть випасти з рами та спричинити травмонебезпечну ситуацію.

2. СТАРИЙ РЕМОНТ САНВУЗЛІВ. Санвузли у школі знаходяться у жахливому стані. Це несе загрозу дитячому здоров’ю.

3. СТАРИЙ РЕМОНТ АКТОВОЇ ЗАЛИ. Актова зала дуже потрібна дітям для проведення масових заходів. В нашій школі багато талановитих дітей, які не мають місця для реалізації власних творчих здібностей. На даний момент це холодне та не відремонтоване приміщення не придатне для культурно-масових заходів.
4. ВІДСУТНІСТЬ ОСВІТЛЕННЯ У ДВОРІ ШКОЛИ У ВЕЧІРНІЙ ЧАС. Вуличні ліхтарі не функціонують зовсім. У вечірній час, після завершення роботи груп подовженого дня та додаткових творчих гуртків, діти не мають можливості самостійно добратися додому у сусідні двори. Підвищена криміногенна обстановка у шкільному дворі турбує батьків та дітей.
У зв'язку з вищезазначеним, звертаємось до Дніпровської міської ради з прохання:
1. Включити капітальний ремонт Комунального закладу освіти «Середня загальноосвітня школа №121» Дніпровської міської ради у програму економічного і соціального розвитку міста на 2020 рік.
2. На найближчій сесії міської ради виділити в міському бюджеті кошти на капітальний ремонт Комунального закладу освіти «Середня загальноосвітня школа №121» Дніпровської міської ради в необхідному розмірі для проведення робіт:
- Заміна старих аварійних вікон на нові металопластикові
- Ремонт санвузлів
- Ремонт актової зали
- Відновлення освітлення у дворі закладу

Умови, в яких навчають наших дітей, впливають на їх розвиток. Гідні умови навчання дітей – запорука гідного майбутнього нашої країни.
Створимо це майбутнє разом!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 28 лютого петицію підписали 376 осіб з 3000 необхідних.

СТЕПАНЕНКО ДІАНА ОЛЕКСАНДРІВНА

18 грудня 2019 р.