ПРО ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "КУЛЬТУРНО-СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС "ШИННИК" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

До Вас звертаються батьки вихованців творчих колективів, які працюють на базі КП «КСК «Шинник» Дніпровської міської ради м.Дніпро.
9 січня 2020 року на сайті міської ради було виставлено проект рішення міськради щодо припинення діяльності комунального підприємства «Культурно-спортивний комплекс «Шинник» Дніпровської міської ради.
В стінах Шинника навчаються, розвиваються фізично та естетично понад 500 дітей віком від 5 до 16 років. Вони займаються в таких колективах, як Народний театр сучасної хореографії «Алегро» (36 років творчої діяльності), Народний ансамбль танцю «Ровесник» (43 роки творчої діяльності), танцювально-спортивний клуб «Гавана» (10 років творчої діяльності), Зразкова шоу-студія «Маестро» (25 років творчої діяльності), Народний ансамбль бального танцю «Грація» (47 років творчої діяльності). Всі вони є переможцями не тільки міських, обласних, але й Міжнародних фестивалів та конкурсів. Тобто своєю майстерністю та щоденною працею діти та керівники відстоюють честь міста Дніпра та Дніпропетровської області на рівні України та Європи. А, як відомо, Дніпро – культурна столиця нашої держави.
В стінах Шинника постійно проводяться як соціальні концерти, так і платні заходи. Ми, батьки, також вносимо щомісячну плату за навчання наших дітей.
Якщо КСК «Шинник» буде ліквідовано, то скажіть, будь ласка, що буде з нашими колективами, їх керівниками та нашими дітьми? Вони, згідно рішення депутатів нашої міської ради, будуть викинуті на вулицю? Ми не бачимо альтернативи на сьогодні! Тому що КСК «Шинник» на сьогодні є єдиним та унікальним культурним центром таких мікрорайонів, як 12 квартал, Тополя, 2 квартал, сіл та селищ - Мирне, Краснопілля, Сурсько-Литовське, Зелений Гай та Новоолександрівка.
Ми, батьки і наші діти, категорично заявляємо, що ми проти ліквідації КП «КСК «Шинник» ДМР!
Вимагаємо припинити свавілля і знищення тих небагатьох об'єктів культури, які продовжують, не дивлячись ні на що, вкладати свої сили і вміння в розвиток здорової, культурної та освіченої нації.
Просимо створити умови для подальшого розвитку творчих колективів. Звертаємось з вимогою зупинити ліквідацію КСК "Шинник" та відмінити проект рішення міської ради "Про припинення юридичної особи - Комунального підприємства культурно-спортивний комплекс "Шинник" Дніпровської міської ради шляхом ліквідації"
Діти – це майбутнє нашої держави. Давайте разом зробимо це майбутнє культурним, високо освіченим та вільним!!!

Електронну петицію про припинення юридичної особи – Комунального підприємства «Культурно-спортивний комплекс «Шинник» Дніпровської міської ради розглянуто на засіданні 53 чергової сесії Дніпровської міської ради 22.01.2020.
Вимоги автора електронної петиції взято до відома.

ІНШІ

Петицію підписали 1049 осіб з 3000 необхідних.

ШУЛІМЕНКО ЄВГЕНІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

17 січня 2020 р.