Будівництво спортивного майданчика та реконструкція міні стадіону на ж/м Победа 6

Внутрішньодворова прибудинкова територія будинків за адресами: проспект Героїв, 45, провулок Добровольців, 10, провулок Добровольців, 6 створює великий, затишний двір. Але, нажаль, цей двір має тільки маленький дитячий майданчик для малюків 3-7 років та зруйнований мiнi-стадiон, який був побудований бiльш, нiж 30 рокiв тому.
В домах мешкають підлітки, молодь, енергійні люди середньго віку та люди з особливими потребами, які дуже потребують упорядкованих місць для активного відпочинку. Діти та підлітки, в теплу пору року, дуже полюбляють грати у футбол, баскетбол і дуже мріють мати спортивний стадіон, турніки, спортивні тренажери.
Просимо Дніпровську міську владу побудувати міні стадіон розмірами 30х18 метрів на мiсцi старого i встановити спортивний майданчик з вуличними тренажерами та спортивними турніками для людей різного віку (підлітків, молоді, середнього віку, похилого віку) та людей з особливими потребами.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 22 жовтня петицію підписали 232 особи з 3000 необхідних.

РАДЬКО ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

13 травня 2020 р.