Фотообслуговування у дитячих садочках та школах міста

Просимо надати дозвіл надавати послуги фотографування у дошкільних закладах та школах міста Дніпро. Послуги надаються згідно чинних норм законодавства, особами, що зареєстровані у відповідних органах як фізичні особи-підприємці та мають документи, що підтверджують легітимність їх професійної діяльності (Свідоцтво про реєстрацію, про сплату податків, санітарна книжка тощо).
У зв‘язку з введенням в Україні карантинних обмежень вже майже 4 місяці професійна діяльність фотографів заборонена у закладах освіти. Ми не маємо можливості працювати та заробляти, хоча справно сплачуємо податки. При послабленні карантину дозволу на роботу з дотриманням соціальної дистанції та використанням засобів захисту не було надано. Навіть на вуличній території закладів.
Багато дітей позбавлені можливості мати спогади про щасливе дошкільне життя у дитячому садочку. Не отримали випускних альбомів та фото на згадку школярі та дошкільнята.
У зв’язку з тим, що послаблення отримали дитячі розважальні заклади, дитячі кімнати, ТРЦ, просимо дозволити фотографувати дітей на вуличній території в дитячих садочках та школах з дотриманням санітарних норм та передбачених карантином обмежень.

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Станом на 29 жовтня петицію підписали 66 осіб з 3000 необхідних.

Філічкін Віктор Геннадійович

20 липня 2020 р.