Благоустрій від вул.Березинської,30 до вул. Донецьке шосе, 148

Потребує негайного ремонту дорога, також облаштування тротуарів та відновлення системи стоку зливових вод, створення системи електричного освітлення дороги (вздовж 63й школи і трьох наступних занедбаних садочків). Це питання потребує негайного та невідкладного вирішення, оскільки впродовж останніх 30ти років ця територія ніяким чином не ремонтувалася і кожен осінньо-зимовий період тільки руйнується все більше, просідає грунт, підтоплюються будинки, розмивається дорога.
К, вимагаємо нарешті знести занедбані садки, розчистити територію від сміття і просто облаштувати зелений сквер з алеями, освітленням і лавками як місце для тихого відпочинку літніх людей і мам з немовлятами в колясках.
На районі, який фактично знаходиться на Донецькій трасі і дихає вихлопними газами катастрофічно не вистачає зелених насаджень, а саме хвойних, для очищення повітря і запобігання бронхо-легеневих захворювань! Замість цього, дерева нещадно і безконтрольно вирубуються, як було зроблено для облаштування приватної автостоянки по вул. Дон.шоссе, 148, як ніби нам мало і без того вихлопних газів перед будинками! У той час, як уздовж Донецького шосе величезні занедбані території біля гаражів до самої ЦРЛ прекрасно підходять для того, щоб перенести туди стоянки машин, яким абсолютно не місце в спальному районі.

Станом на 20 жовтня петицію підписали 91 особа з 3000 необхідних.

ЛІНСЬКА НАДІЯ АНДРІЇВНА

13 серпня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: