Подовжити, а також пустити щоденно діючий тролейбусний маршрут номер 4 від метро "Металургів" до ж/м "Перемога" як компроміс для ж/м "Західний"

Зважаючи на замкнутість та віддаленість ж.м.Західний, мешканці масиву просять запустити громадський транспорт спрямуванням від ж.м.Західний через ж.д. Вокзал до ж.м. Перемога 6. Ця потреба виникла через монополізацію ринку транспорту, саме відносно виїзду з масиву перевізниками приватних маршрутних засобів № 86 та 118. В годину пік дуже важко виїхати з масиву, а в непогоду неможливо взагалі. Є трамвай № 5, який ходить рідко, і при поломці рух трамваїв зупиняється взагалі. Аналоги в місті є. Приватні маршрути брудні, водії не беруть пільговиків, не вміють розмовляти з пасажирами, не дотримуються правил зупинок на дорозі та і стан автівок дуже не покоїть. Тролейбуси запущені на Парус, на ж.м.Сокол та на ж.м. Північний.

Відповідно до даного тексту петиції від 18.12.2018 року, а також негативної Вашої відповіді Автору, посилаючись на норми Закону стосовно вулиці Деземівської, що це є неможливим, прошу Вас розглянути питання компромісу для ж/м "Західний", якщо складаються об'єктивно так обставини -єдиним можливим шансом є лише подовження діючого тролейбусу номер 4 від метро " Металургів" до "Перемоги" зі збільшенням частоти курсування до щоденної , або ж ще додатково запуску нового тролейбуса під новим номером, але вже через автовокзал, проспект Яворницького, історичний музей і далі на Перемогу.
А самі жителі ж/м "Західний" будуть пересаджуватися лише або з трамваю на тролейбус при слідуванні на Перемогу, або із метро/залізничної станції Горяїнове (поряд з масивом є платформа 184 км) на тролейбус.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 25 січня петицію підписали 9 осіб з 3000 необхідних.

МАТЕЙЧУК ВОЛОДИМИР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ

11 січня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: