Заборона будівництва багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом на ж/м Тополя 1

На території ж/м Тополя-1, між будинками Запорізьке шосе,60 та будинком № 15 ж/м Тополя-1, планується будівництво багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом.
Від імені мешканців житлового масиву Тополя-1, наполягаємо на припиненні будь якої діяльності щодо забудови вказаної території та не надавати кадастрового номеру ділянки під будівництво.
Будинки мікрорайону потерпають від регулярних підтоплень та знаходяться в аварійному стані, проведення будівельних робіт, пов’язаних з заглибленням в грунт, вірогідно призведуть до підйому рівня грунтових вод і як наслідок руйнування будівель. Мікрорайон залишиться без дитячого майданчика, який розташований між будівлями і є найбільшою ігровою зоною на мікрорайоні для дітей різного віку. Будинки залишаться без прибудинкової території та місць паркування автотранспорту. А також перенавантаження на існуючі аварійні мережі електро-, водопостачання та водовідведення призведуть до збільшення глобальних аварійних ситуацій в будинках.

Станом на 12 травня петицію підписали 558 осіб з 3000 необхідних.

ВАБІЛЕВА ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА

29 квітня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: