Проблеми з маршрутками та автобусами

Зовсім нещодавно пройшла новина про підвищення тарифів за перевезення пасажирів у міському транспорті. Більшість людей з розумінням ставляться до цих обставин, очевидно, це через різке зростання цін на паливо. Однак, хочемо цією петицією наголосити Вам, що більшість компаній, які надають послуги пасажирського перевезення досить недбало ставляться до своїх клієнтів, а саме:
1) При середній температурі повітря на вулиці +30°С на маршрутах в основному автомобілі типу Mercedes Sprinter які не мають кондиціонер та здебільшого присутні вікна, люки які навіть неможливо відкрити для провітрювання.
2) Незважаючи на те, що автобусів зараз немає, залишились лише маршрутки, інтервал між ними тільки зростає, все дійшло до того, що деяким людям доводиться чекати більше однієї години аби після робочого дня нарешті дібратись додому.
3) Виходячи із пункту 2 можна назвати причини за якими усі маршрутки міста наразі переповнені, а в переповнених маршрутках більше дискомфорту. Я став свідком того, як дві людини втрачали свідомість через спеку користуючись громадським транспортом.

Просимо усіх відповідальних осіб відреагувати на цю петицію та усіма можливими способами вирішити якомога більше проблем, які були описані вище.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 28 вересня петицію підписали 47 осіб з 3000 необхідних.

Чергик Максим Володимирович

8 липня 2022 р.

До кінця збору підписів залишилось: