Пропозиції шодо змін роботи автобуса №108

Добрий день. Хочу розповісти про маршрут 108, який їздить до Діївки 1. Ми, як користувачі маршруту, хочемо висловити певні скарги щодо автобусів №108, які вже надходять давно.

• 1-а ситуація щодо зупинки. Багато маршрутів на кінцевих зупинках під'їжджають прямо до зупинки і набирають людей, перш ніж виїхати по маршруту. Це дуже зручно, щоб люди не мерзли або не стояли в очікуванні. Наш маршрут на кінцевій (ж/м Покровський) стоїть далеко від зупинки і під час дощу або холодної погоди це дуже не зручно.
• Водії іноді відмовляють пенсіонерам у безкоштовному проїзді, хоча місце для пенсіонера є.
• Третій випадок, коли запускають у салон п'яних, або безхатченків із пляшкою в руках. Вибачте, але невже ми повинні сидіти в одному автобусі з таким чоловіком, від якого смердить на весь салон і він ще і п'є?
• Хамське ставлення водіїв до пасажирів.
• Короткий і єдиний маршрут 108. Ми платимо 13 грн і переплачуємо за проїзд, бо на своєму маршруті ми можемо дістатися тільки ж/м Покровського, але щоб виїхати в місто, нам потрібно використовувати ще два транспорти, залежно від того, куди ми їдемо. Невже ми маємо переплачувати за проїзд замість того, щоб спокійно дістатися одним транспортом?
• Несправність гальм автобуса заважають людям спокійно відпочивати. Звук чути по всій Діївці.
• Салон всередині некомфортний. Сидіння всі поламані, сидіння рухаються, спинки зігнуті.
• Дуже маленький салон для великої кількості людей. Замість того, щоб запустити великий автобус, або запустити більше автобусів, люди змушені купчитися і перебувати в незручному становищі, особливо з ранку, коли всім на роботу.
• Комендантську годину продовжили, а маршрут за часом - ні. Чомусь вирішили, що люди після 21:20 їздити не будуть. Але не всі люди працюють до 19:00 та хотілося б продовження маршруту хоча б до 22:00.

Отже, пропонуємо змінити на наступне:
• Продовження робочого часу автобусів до 22:00, та очікування пасажирів на зупинках
• Автобус з нормальними гальмами та доглянутим салоном
• Продовження маршруту до вокзалу або центру
• Без водіїв-хамів та пропуску безхатченків в салон

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 29 січня петицію підписали 3 особи з 3000 необхідних.

Пильгун Вікторія Сергіївна

14 вересня 2022 р.