Ремонт бруківки на Європейській та Центральній площі міста

Вже не перший рік мешканці та гості Дніпра кожного дня мають змогу отримати "велике естетичне задоволення, піднесення та гордість" за своє європейське місто, споглядаючи за аварійним станом вимощеної бруківкою Європейської і Центральної площі, а також трамвайних шляхів поміж ними. Деякими місцяма ця визитівка нашого міста виглядає наче після артобстрілу. Окремі фрагменти бруківки з Європейської площі вже розтягли по всьому району. Таке враження, що міському керівництву і Департаменту благоустрою глибоко начхати як виглядає ця "перлина" Дніпра. Невже такі великі гроші потрібні на те, щоб просто елементарно якісно переукласти бруківку в пошкоджених місцях??? Вважаю, що це ганьба для нашого міста і міська влада нарешті повинна звернути увагу і відремонтувати це неподобство у самому центрі міста!!!

Петиція "Ремонт бруківки на Європейській та Центральній площі міста" не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, тому вона розглянута як звернення громадян відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян".

За результатами розгляду виконуючий обов'язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради повідомляє таке.

Проведення робіт з відновлення брущатого покриття на площі Європейській у межах трамвайної колії заплановано на вересень 2023 року.

Станом на 25 лютого петицію підписали 13 осіб з 3000 необхідних.

Рудь Сергій Олександрович

19 квітня 2023 р.