Вул. Іркутська, вул. Смарагдова, ремонт доріг в приватному секторі

Пропоную звернути увагу на стан доріг у приватному секторі в районі вулиці Смарагдова і в районі вулиці Іркутська. Поки люди в риболовних забродах після дощу ходять до магазину, на легкових авто вже не скрізь можна проїхати, тим часом на вулиці Батумська роблять новий тротуар, а біля парка Шевченка висаджують прекрасні квіти. Скільки можна терпіти це знущання з людей? Чи в приватному секторі не люди живуть?

Петиція "Вул. Іркутська, вул. Смарагдова, ремонт доріг в приватному секторі" не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, тому вона розглянута як звернення громадян відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян".

За результатами розгляду виконуючий обов'язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради повідомляє таке.

Вулицю Іркутську та вулицю Смарагдову не включено до плану поточного ремонту автошляхів міста на 2023 рік. Питання буде розглянуто під час складання плану поточного ремонту автошляхів міста на 2024 рік відповідно до фінансування.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 26 лютого петицію підписали 9 осіб з 3000 необхідних.

Черненко Сергій Миколайович

5 травня 2023 р.