ПРО НАДАННЯ ДОЗВОЛУ НА БЛОГУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ТЕРИТОРІЇ

Підтримати проведення заходів по благоустрою вздовж вул.. Набережна Перемоги у районі будинків №130 і №134 м. Дніпро на територіях прилеглих до об’єктів  Громадської організації «Дніпровський спортивно-парусний ЯХТ-КЛУБ «СІЧ» та надання цій громадській організації дозволу на благоустрій й озеленення, виконання робіт по улаштуванню і заміні покриття пішохідних доріжок для прогулянок, висадження алей з рослин, декоративних дерев, кущів, за для улаштування місць загального користування для відпочинку й дозвілля молоді, мало мобільних груп населення, мешканців міста і тимчасово переміщених осіб, розвитку етнографічної  культури і  вітрильно-човенного спорту.

Петиція "Про надання дозволу на благоустрій та озеленення території" не набрала необхідної кількості голосів на її підтримку, тому вона розглянута як звернення громадян відповідно до статті 23-1 Закону України "Про звернення громадян".

За результатами розгляду виконуючий обов'язки Дніпровського міського голови повідомляє таке.

Стосовно робіт із благоустрою території вздовж вул. Набережної Перемоги, в районі будинків № № 130, 134, повідомляємо, що погіршення існуючого стану та/або змінення об’єктів благоустрою міста регулюється Порядком здійснення заходів з контролю за утриманням у належному стані, збереженням, відновленням та упорядкуванням обʼєктів благоустрою міста Дніпра з урахуванням особливостей їх використання, затвердженим рішенням міської ради від 27.06.2012 № 26/25 (зі змінами) (далі – Порядок).
Відповідно до Порядку Комунальне підприємство «Управління контролю за благоустроєм міста» Дніпровської міської ради (далі – КП «Управління контролю за благоустроєм міста») є уповноваженим представником міської ради у правовідносинах, що виникають у зв’язку з тимчасовим погіршенням існуючого стану об’єктів благоустрою території міста та/або їх зміненням (пошкодженням, знищенням, переміщенням елементів благоустрою, їх частин) тощо.
Для оформлення контрольної картки та укладання договору тимчасового погіршення існуючого стану та/або змінення об’єктів благоустрою міста замовнику робіт необхідно звернутись до КП «Управління контролю за благоустроєм міста» (вул. Троїцька, 22 А, тел. +38 (056) 731 97 39, +38 (056) 731 97 35) з наданням погодженого головним архітектурно-планувальним управлінням департаменту по роботі з активами Дніпровської міської ради проєкту реконструкції об’єкта благоустрою.

Станом на 29 лютого петицію підписали 2 особи з 3000 необхідних.

Фініченко Людмила Вікторівна

4 липня 2023 р.