Про звернення до головного лікаря КЗ «Дніпропетровська клінічна психіатрична лікарня» ДОР

Протягом всієї каденції Дніпропетровської міської ради VII скликання більшість народних обранців сумлінно виконують взяті на себе обов'язки - працюють в округах, комісіях та сесійній залі.

Проте, це стосується не всіх депутатів міської ради. Якщо поведінку окремих представників депутатського корпусу можна пояснити участю у довиборах до Верховної Ради України, інших - прямими вказівками з найдовшого міста Європи, то поведінка одного з депутатів, на мою суб'єктивну думку, є вкрай підозрілою.

В свою чергу цей депутат дозволяє собі приходити до сесійної зали під час проведення сесії з ластами для пірнання. Його красномовні промови, виступи на ТБ та пости у Facebook завжди викликають подив та посмішки.

Останній його вчинок остаточно підтвердив побоювання щодо психічного здоров'я цього депутата - він прийшов до будівлі виконкому Дніпропетровської міської ради зі сміттєвим пакетом повним сміття та вимагав пропустити його разом з ним, пояснюючи свою поведінку тим, що "пакет є неживою особою, яка не може самостійно пересуватися".

Враховуючи вищевикладене та керуючись Законом України «Про звернення громадян», пропоную:
- Рішенням Дніпропетровської міської ради VII скликання звернутися до головного лікаря КЗ «Дніпропетровська клінічна психіатрична лікарня» ДОР з проханням про проведення примусової психіатричної експертизи депутата Суханова С.А.

ІНШІ

Станом на 15 травня петицію підписали 39 осіб з 3000 необхідних.

Андрієнко Антон Олегович

5 вересня 2016 р.