Установка світлофору на проспекті Мануйлівський Дніпро́, Дніпропетровська область 48.488691, 35.058985

Звертаюсь до Вас, як до представників влади від ім’я мешканців Амур-Нижньодніпровського районну м. Дніпро, а саме вулиць Обухівської, Черновицької, Галковського, провулка Озерного, вулиці Побежимова, та інших, а також від імені тисяч людей, які щорічно відвідують пляж та парк ім. Воронцова, з проханням встановити світлофор на проспекті Мануйлівський Дніпро́, Дніпропетровська область 48.488691, 35.058985 у місці пішохідного переходу біля ринку.
Справа в тому що на проспекті Мануйлівський Дніпро́, Дніпропетровська область 48.488691, 35.058985., в районі ринку, щорічно (один раз на рік) малюють пішохідний перехід, який стирається упродовж кількох місяців, там також встановлено знак пішохідного переходу, але водії його ігнорують. Ситуацію ускладнює той факт що рух там відбувається у дві сторони, і перейти дорогу стає дуже важко, те саме що грати в лотерею. На цьому переході трапляється багато аварій, де кілько з летальним результатом. Відпускаючи дітей самих до школи, молимось щоб вони повернулися живі і здорові.
Ми вже не одноразово зверталися до представників попередньої влади. У відповідь чули завіряння що вони все зроблять. Сподіваємось на Вашу чесність, справедливість та почуття обов’язку по відношенні до людей. І на підставі вище викладеного просимо Вас розглянути можливість і найближчим часом встановити світлофор на проспекті Мануйлівський Дніпро́, Дніпропетровська область 48.488691, 35.058985ім у місці пішохідного переходу біля ринку.

Станом на 11 серпня петицію підписали 38 осіб з 3000 необхідних.

Сесь Марина Вікторівна

24 лютого 2017 р.