Заборонити витрати з міського бюджету на фінансування піару окремих депутатів та партій - "депутатські гроші"

Бюджет міста скаладається з податків громадян, тому наявність в ньому категорії "депутатські гроші" на виконання передвиборчих обіцянок в принципі поза логікою. Тим більше як може бути мова про виділення цих грошей мільйонами окремим депутатам? Чому перед кожними виборами грамадянами має хтось маніпулювати і щось обіцяти за наші ж власні грощі? Чому людям, які не вважають за потрібне сумлінно виконувати свої обов'язки, з'являтися на сессії, а збираються, коли і де їм заманеться, ми маємо одноосібно довіряти наші кошти? Звітність депутатів за ці мільйони видається аж надто сумнівною. І факт того, що це найцікавіше для депутатів питання за 3 місяці з моменту обрання, лише доводить необхідність знищення такої статті видатків в міському бюджеті. Вирішувати проблеми людей за кошти міського бюджету потрібно від імені міста, та аж ніяк не окремих депутатів чи партій!! Нехай демонструють свою роботу на сесіях, доносять до інших проблеми виборців своїх районів, підтримують громадськи петиції, але не тягнуть ковдру на себе особисто! Я переконана, що це виключно корупційний шлях, якого ми маємо позбутись!

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

Станом на 4 червня петицію підписали 166 осіб з 1000 необхідних.

Павлова Юлія Миколаївна

7 березня 2016 р.