Створення гірськолижного клубу на основі нескінченних схилів для катання на гірських лижах і сноуборді

Створити по-справжньому масовий і доступний для широких груп населення, профільний цілорічний і всесезонний заклад для занять гірськолижним спортом і сноубордом на основі гірськолижних безкінечних схилів, в яких можна буде здійснювати повноцінне навчання і тренування дітей і дорослих різного рівня підготовки на гірських лижах і сноубордах.

Аналогічні всесезонні гірськолижні клуби вже багато років створено і успішно працюють в багатьох країнах Європи, в яких тренуються діти, дорослі, новачки і професійні спортмени гірськолижного спорту.

Створення всесезонного гірськолижного клубу, крім іншого стане однією з яскравих визначних місць нашого міста, ставши знаковим обєктом.

Станом на 1 жовтня петицію підписали 191 особа з 3000 необхідних.

ПИТОМЕЦЬ АНАТОЛІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

21 лютого 2018 р.