Крематорий на Запорожском шоссе

В марте 2018 г. Исполком горсовета Днепра принял решение о строительстве крематория в районе кладбища на Запорожском шоссе, 55а. До ближайших жилых домов – это менее километра. Несмотря на современные технологии, нет никакой гарантии, что выбросы не будут попадать в воздух, которым дышат жители прилегающих районов (Тополь, Победа, Подстанция и др.). Безусловно, крематорий нужен городу, т.к. проблема захоронения очень актуальна. Но нельзя строить такие объекты в черте города! Мы и так дышим всякой дрянью! Проголосуйте за перенос строительства крематория за черту города! Это вопрос здоровья вашего и ваших детей!

Робоча група розглянула електронну петицію «Про будівництво крематорію в районі кладовища по шосе Запорізькому, 55а зі сторони вул. Аеропортівської у м. Дніпро» згідно з чинним законодавством України.
За результатами засідання, члени робочої групи рекомендували міському голові доручити начальнику управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Шматченко П. В. надати автору петиції обґрунтовану відповідь щодо проекту будівництва крематорію у м. Дніпро.

ЕКОЛОГІЯ

Петицію підписали 908 осіб з 1000 необхідних.

КОМАРНИЦЬКА АЛЛА СЕРГІЇВНА

5 червня 2018 р.