закриття полігону для захоронення побутових відходів, що знаходиться в Новокодацькому районі міста

В цьому році жителі житлових масивів Парус, Новопокровський, селища Діївка потерпають від дуже неприемного запаху, що накриває житлові масиви и походить він від звалища, розташованого в Діївці. Така близість від звалища до домівок містян дуже небезпечна для здоров,я, викликае цілий ряд захворювань. На сайті, який оцінюе екологічний стан місцевості - у нас він "критичний". Забруднення 68%. Просимо закрити полігон для захоронення сміття в Новокодацькому районі, перенести його подалі від міста. Не треба калічити населення району.

Робоча група розглянула електронну петицію «Про закриття полігону
для захоронення побутових відходів, що знаходиться в Новокодацькому районі
міста» згідно з чинним законодавством України.
За результатами засідання, члени робочої групи рекомендували міському голові доручити директору департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Козловій І. А. надати автору петиції обґрунтовану відповідь щодо розташування полігону «Правобережний» та висвітлити у засобах масової інформації проблематику раціонального використання та зберігання побутових відходів на цьому полігоні. А також включити в розділ «Різне» порядку денного найближчої сесії міської ради доповідь директора департаменту екологічної політики щодо зазначеної петиції.

ЕКОЛОГІЯ

Петицію підписали 920 осіб з 3000 необхідних.

Марченко Ірина Вадимівна

25 липня 2018 р.