Про заборону перекриття руху громадського транспорту на центральних дорогах міста під час проведення спортивних заходів (марафонів, забігів та ін.)

Шановні мешканці м. Дніпро, пропоную підтримати петицію про заборону перекриття руху громадського і цивільного транспорту на центральних вулицях та проспектах нашого міста ( проспект Дмитра Яворницького, Січечлавська набережна та ін.) під час проведення марафонів, забігів та інших спортивних заходів. Адже для цього є більш відлюднені міста, справді?!? Наприклад стадіони, шосе або дороги за містом чи передмістя! Я душе тішуся, що в нашому рідному м.Дніпро влада хоч якось підтримує прагнення молоді до здорового способу життя і влаштовую спортивні заходи, але , погодьтесь, це створює не аби які незручності місцевим громадянам! Коли перекривають центральні дороги міста, в заторах доводиться проводити години! За місто через центральний міст виїхати нереально! По справах у центр дістатися неможливо! Соціальні мережі «закипають» від скарг та невдоволених коментарів кожен раз , коли з`являється повідомлення про чергове перекриття доріг у центрі міста! Не будьте байдужими і підтримайте, будь-ласка , петицію про заборону перекриття руху транспорту на центральних вулицях та проспектах нашого міста під час проведення спортивних заходів!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 28 липня петицію підписали 284 особи з 3000 необхідних.

СІРЕНКО ГАННА ІГОРІВНА

14 вересня 2018 р.