Про недоцільність призначення Квятковської Н.А.на посаду директора КЗО СБШ # 23

Шановні мешканці м.Дніпро !Звертаюся до Вас з проханням висловити свою думку щодо директорки 23 школи м.Дніпра Квятковської Н.А.Вже понад 12 років Квятковська Н.А.очолює навчальний заклад .Школа # 23 відома своїми традиціями ,фундаментальними знаннями ,дуже теплою,доброзичливою атмосферою у закладі ,своїми відомими випускниками .Педагогічний колектив намагається підтверджувати думку, що не дитина існує для системи виховання і освіти, а система існує для дитини. І це є міцними традиціями школи, в якій вчителі і батьківська громадськість мають добрі звички, що дає змогу дітям рано визначити життєву мету.Школа -найкраща !!!Завжди була першою в усих рейтингах навчальних досягнень учнів .
Але з появою на посаді директорки навчального закладу Квятковської Н.А. школа втрачає свої позиції та місця у рейтингах .Батьки приймають такі рішення та масово забирають дітей зі школи саме через позицію директора навчального закладу .Вона створила у школі нестерпну атмосферу .Буллінг вчителів ,які мають власну точку зору,яка не подобається директору школи .Створення у школі так званої «зони відчуження» для «непокірних» вчителів,інтриги, збір чуток,цькування ,зіштовхування лобами,приниження , нескінченні виклики дітей,батьків та вчителів до кабінету директора -це саме той багаж,який Квятковська принесла до 23 школи.Я особисто та декілька вчителів ,які не бояться вголос висловлювати свою думку ,вже неодноразово зверталися до голови Соборної у м.Дніпрі ради Тімарева А.С., до Департаменту гуманітарної політики ,до пані Сушко К.А. та Сологуб О.В.Відбувся прийом у Шикуленка О.В.,профільного заступника міського голови ,зверталися особисто до міського голови Філатова Б.А.,Дніпропетровської обласної державної адміністрації ,до міністерства освіти та науки України ,особисто до міністерки Л.Гриневич,до уповноваженого Президента з прав людини ,особисто до президента України П.О.Порошенка .
НУШ повинна починатися з свідомого толерантного керівництва !Це школа, до якої повинно бути приємно ходити учням. Тут мають прислухатися до їхньої думки, вчити критично мислити, не боятися висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж має подобатися відвідувати цю школу, адже тут мають панувати співпраця та взаєморозуміння.
Тож тільки разом ми маємо створити саме таку атмосферу в улюбленій школі .

Просимо вас також висловити свою думку та віддати свій голос щодо недоцільності призначення Квятковської Н.А.на посаду директора школи # 23 .
Не бійтеся висловити свою думку
Тільки разом!

ОСВІТА

Станом на 11 серпня петицію підписали 626 осіб з 3000 необхідних.

ІВЧЕНКО ІНГА ОЛЕГІВНА

15 вересня 2018 р.