Забезпечити установку дверей в кабінках шкільних туалетів в середній загальноосвітній школі I-III ступенів №147 імені В'ячеслава Чорновола м.Дніпро

У нашій школі немає дверей в кабінках туалетів. Разом з вдячністю педагогам нашої школи, хочу звернути увагу на те, що сьогодні, коли майже у кожного школяра є смартфон і акаунти в соціальних мережах, приниження дитини може привести до найтрагічніших наслідків. Важливо захистити моральність підростаючого покоління і установка дверей в туалетах - не дрібниця, а кричуща необхідність.
Багато дітей терплять до закінчення уроків. Такий стан викликає у дітей небажання відвідувати школу і провокує багато хвороб.
Просимо владу забезпечити установку дверей в кабінках туалетів нашої школи для дітей. Це дійсно необхідно. Установка дверей в кабінках туалетів в школі відповідає вимогам п.7.5. нормативного акту «Державні санітарні правила и норми влаштування, Утримання загальноосвітніх Навчальних Закладів», 14.08.2001 N 63.

ОСВІТА

Станом на 15 травня петицію підписали 195 осіб з 3000 необхідних.

ФАРХУТДІНОВ РУСЛАН МАРСЕЛЬЄВИЧ

12 грудня 2018 р.