Демонтувати МАФи на зупинці трамвая біля "Нагорки", які є причиною стихійного смітника по всій довжині зупинки.

По маршруту 1-го трамваю на зуп. проспект Гагаріна, що по стороні ТЦ "Нагорка" існує ряд МАФів. В будь який час доби можна спостерігати навколо них гори сміття, в коробках, на тротуарі навколо цих кіосків. Між кіосками розташовані лавки під навісом, на який зазвичай не можуть присісти громадяни в очікуванні трамваю, бо вони є постійним місцем дислокації групи людей що ведуть аморальний спосіб життя, нетверезі чоловіки та жінки там і вживають алкоголь і сваряться, свідком чого я була неодноразово.
Вільно пройти між цим рядом МАФів та парковою теж неможливо, на проході шириною в метр розташовані: ведра з квітами, рекламні штендери, високий металевий стіл з гострими кутами тощо. Пройти тут з дитячим візочком неможливо, хоча це є частиною тротуару. На інвалідному візку, гадаю теж людина не проїде повз цих кіосків.
Зі сторони зупинки, особливо зараз коли є сніг та ожеледиця, територія між трамвайною колією та цими кіосками є небезпечною для усіх, хто проходить чи очікує трамвай -- дуже вузька відстань між стінами МАФів та бордюром, гори сміття ще більш звужують тротуар, а ожеледиця становить небезпеку падіння на колії.
Якщо подивитися на прикладі зупинки АТБ (бульвар Слави), де прибрали МАФи, такі зміни естетично та функціонально корисні для міста та громадян.

Станом на 25 жовтня петицію підписали 193 особи з 3000 необхідних.

КАРЯКА МАРІЯ СТЕПАНІВНА

2 лютого 2019 р.