Ремонт дороги та створення пішохідного тротуару від вул. Генерала Захарченко, 14 до вул. Березинська, 80 (на ж/м Лівобережний - 3)

Ініціативна група підприємств за адресою вул. Березинська, 24-А та вул. Березинська, 80, звертається до Вас з проханням посприяти у вирішенні питання щодо асфальтування/капітального ремонту пошкодженого дорожнього покриття проїздної частини та відсутності пішохідної доріжки на ділянці дороги на ж/м Лівобережний-3 за адресою: від вул. Генерала Захарченко, буд. 14 до вул. Березинська, буд. 80.
На нашій ділянці (вул. Березинська, 24-А ) проїздна частина дороги сильно пошкоджена після осінньо-зимового періоду.
За даною адресою не передбачено пішохідну частину дороги взагалі, що становить небезпеку для життя та здоров`я працівників підприємств, які знаходяться на данній ділянці дороги. Наші працівники змушені проходити по проїздній частині , оскільки частина дороги яка відведена для пішохідів, не придатна для пересування по ній.
Тому ця ділянка знаходиться у неприйнятному стані як для проїзду водіїв, так і для руху пішохідів.
Висловлюємо прохання до підписання цієї петиції, яка може посприяти відновленню інфрастуктури даної ділянки дороги та забезпечити беспечне пересування працівників наших підприємств та мешканців житлового масиву.

Розглянувши за дорученням міського голови електронну петицію про ремонт дорожнього покриття та улаштування тротуарів від вул. Березинської, 24 А до вул. Генерала Захарченка, 14, департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради повідомляє таке.
Роботи на зазначеній ділянці виконано.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 1022 особи з 3000 необхідних.

ГАЛУСТЯН ІННА СЕРГІЇВНА

20 лютого 2019 р.