Про заборону автостоянок у дворах міських будинків

Ми, жителі міст добре бачимо, у що перетворилися зараз наші двори. Замість місць для відпочинку, ігрових майданчиків, гойдалок, пісочниць - парковки для машин. Я не закликаю до совісті автовласників, що залишають свої машини у дворах, миючи їх там, прогріваючи по пів -години мотори, тим самим отруюючи жителів. Вони позбавили нас та наших дітей місць для відпочинку. Не закликаю, бо совісті у таких громадян просто немає.
«А де мені її ставити?» - часта відповідь цих громадян.
Судячи з усього їм не відомі такі речі, як гараж і автостоянка. Припустимо в нашому місті їх величезна кількість. І всі напівпорожні.Скільки коштів міський бюджет може долучити за упорядковані і контрольовані автопарковки.
А якщо гараж або стоянка для автолюбителя дорого, то навіщо ти купував машину ?!Зараз це -" євробляху"- зазвичай стару.Європа здихалась іх,бо засмітчували повітря.А ми забули геть про Киотський протокол.
Так, для більшості автовласників це не дорого поставити машину на автостоянку, просто у дворі ближче.
Як багато серед нас любителів нічних спрацьовувань сигналізації?
А хто-небудь замислювався про безпеку. Адже не всі машини є мешканців будинку. Є й невідомі. Та й самі мешканці можуть виявитися терористами. Власники квартир часто змінюються. Та й взагалі зараз не так спілкуються, як раніше. Дуже часто не знаєш, хто живе в сусідній квартирі.
Пропоную поставити свої підписи за те, щоб заборонити автовласникам залишати свої машини у дворах,а тільки на упорядкованих і контрольованих автостоянках! І посилити покарання за парковку на дитячих майданчиках, газонах і під вікнами. Пане Мер , зверніть на цє увагу, бо наболіло!

ЕКОЛОГІЯ

Станом на 20 вересня петицію підписали 226 осіб з 3000 необхідних.

КОБЗЕНКО ОЛЕКСАНДРА СТЕПАНІВНА

27 лютого 2019 р.