Пришвидшення надання адреси житловим секціям №2 і №5 житлового комплексу «Набережный квартал», вул. Набережна Перемоги, в районі будинку №62а.

На адресу Дніпропетровської міської ради направлена заява ТОВ «АВТО-ЛЮКС-ДНІПРО» №11/288 від 18.02.2016 р., яка згідно отриманої відповіді від начальника
управління діловодства Н.О. Оліферчука (вих.№ 4/10-138 від 13.05.2016 р.) відповідно до резолюції міського голови направлена до Головного архітектурного-планувального управління Дніпропетровської міської ради, та на
підставі вищезазначеної заяви підготовлено проект розпорядження міського голови, який знаходиться на візуванні. В зв’язку з тим, що термін візування по даним секціям (№2 і №5) значно перевищує терміни надання
адреси по іншим житловим секціям житлового комплексу «Набережный квартал» (1 секція – заява подана 01.07.2015, адреса присвоєна 20.07.2015; секція 6 – заява подана 20.04.2015, адреса присвоєна 29.04.2015, секції №3 і 4 – заява подана 19.10.2015, адреса присвоєна 12.11.2015 ) десятки людей на мають змоги отримати документи прав власності на придбану нерухомість, що не дає можливості їм впорядкувати своє життя і що відповідно створюється високий
рівень напруги у активної частини мешканців м. Дніпропетровськ, яка разом з владою міста (як це задекларовано самою владою) - підтримує європейські стандарти життя, а не нових бюрократів – що не можуть дати лад в діловодстві або мають якісь відмінні власні інтереси, не враховуючи волю і потреби громади і виборців.

Вашу електронну петицію щодо пришвидшення надання адреси житловим секціям №2 і №5 житлового комплексу «Набережний квартал» (вул. Набережна Перемоги, в районі будинку №62-а) розглянуто та опрацьовано Департаментом благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради.
Головне архітектурно-планувальне управління департаменту благоустрою та інфраструктури підготувало проекти розпоряджень міського голови про присвоєння адрес багатоквартирним житловим будинкам з торговельними центрами (секції 2 і 5) по вул. Набережній Перемоги (Соборний район) і передало їх на візування до виконкому міської ради.
На даний час проекти розпоряджень перебувають на розгляді у посадових осіб, до повноважень яких входить розгляд та візування проектів розпоряджень міського голови з питань присвоєння адрес об'єктам.

Петицію підписали 907 осіб з 3000 необхідних.

Чорновол Віталій Сергійович

17 травня 2016 р.