Парк

Для збереження сприятливих умов для населення та з метою запобігання забудови парку по вул Вокзальна для земельної ділянки - Кадастровий номер: 3221455300:01:017:0320
Змінити цільове призначення з Цільове призначення: 18.00 Землі загального користування
На - Цільове призначення: 07.01 Для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення

Розглянувши Вашу електронну петицію «Парк» щодо збереження сприятливих умов для населення та з метою запобігання забудови парку повідомляємо наступне.

Відповідно до ст. 52 Земельного кодексу на землях рекреаційного призначення забороняється діяльність, що перешкоджає або може перешкоджати використанню їх за призначенням, а також негативно впливає або може вплинути на природний стан цих земель. На таких землях (крім земельних ділянок зелених зон і зелених насаджень міст та інших населених пунктів, навчально-туристських та екологічних стежок, маркованих трас, земельних ділянок, зайнятих об’єктами фізичної культури і спорту, інших аналогічних об’єктів) допускається будівництво відповідно до чинної містобудівної документації об’єктів житлового та громадського призначення, що не порушують режим використання земель рекреаційного призначення.

Враховуючи вищевикладене змінювати цільове призначення із земель загального користування зелених насаджень на землі рекреаційного призначення не доцільно, враховуючи Вашу петицію щодо запобігання забудови парку.

В. о. селищного голови Віталій Онищук

Станом на 25 вересня петицію підписали 1 особа з 100 необхідних.

Крамаренко Юрій Сергійович

30 квітня 2021 р.