Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Бульвар Мира

Зібрано 23 підписів з 175

Залишилось 16

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Встановити у Горішніх Плавнях бокс для збору вживаного одягу та інших речей

БИКОВ ДМИТРО ГЕННАДІЙОВИЧ

Розглянувши петицію по суті, інформуємо про наступне.

Бокси для збору вживаних речей, які встановлено у деяких населених пунктах України, зокрема у Шишацькій ОТГ, розміщуються та використовуються центрами соціальних послуг.
У Горішньоплавнівському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Калина» при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги вже організовано пункт прийому від громадян, підприємств, установ та організацій одягу та взуття для задоволення потреб малозабезпечених громадян.
Речі для пункту прийому проходять відбірковий огляд працівниками терцентру «Калина», вони приймаються в чистому, задовільному стані, потім перуться при високіх температурах та проходять термічну обробку. Встановлення боксів унеможливлює відбір речей і може спровокувати поширення інфекційних паразитарних захворювань шкіри.
Одяг та взуття надається як відвідувачам терцентру, так і всім потребуючим натуральної допомоги громадянам, у тому числі бездомним особам. Пункт прийому постійно поповнюється, тому наявних речей достатньо для задоволення зазначених потреб.
Дякуємо за виявлену небайдужість і Вашу активну громадську позицію.

Міський голова, Д.Г.Биков