Загальноосвітня школа в районі ЖУ

У 2017 році ІМР за головуванням міського голови Володимира Карплюка, "прийняла до відома" петицію, щодо будівництва нової школи в районі ЖК Синегія 2/3. І мабуть забули? Натомісць, з того часу добудували проект Синергія 3 та Фортуна, добудовують ЖК Синергія 2+ та 3+. Це додатково біля 2500 квартир. Складається враження, що Ірпінська Міська Рада спеціально створює нестерпні, іноді відверто депресивні умови проживання (без належної освітньої інфраструктури), дозволяючи забудовникам будувати нові і нові багатоквартирні будинки не враховуючи, де будуть навчатися діти нових мешканців Ірпеня. Така відсутність планування міста викликає сумніви, щодо зацікавленності людей, які працюють у Ірпінській Міській Раді і Міській Державній Адміністрації у забезпечинні дітей Ірпеня гідною середньою освітою, викинувши її на останнє місце в планах розбудови міста. Вимагаємо негайно розпочати будівництво школи в районі ЖК Синергії 2/3 і від формулювання "прийняли до відома", нарешті повернутися обличчам до людей.

Відповідно до рішення Ірпінської міської ради дану електронну петицію взято до відома.

ОСВІТА

Петицію підписали 308 осіб з 300 необхідних.

Гололобов Олександр Васильович

26 квітня 2019 р.