Створення амбулаторії в районі центрального парку

В зв'язку з щільною забудовою району центрального парку багатоповерхівками та появою великої кількості нових мешканців, виникла потреба в створенні в цьому районі амбулаторії/лікарні як для дітей, так і для дорослих. Амбулаторія, що зараз обслуговує мешканців знаходиться далеко за розташуванням, не кажучи вже про те, що зовсім не пристосована для обслуговування дітей як, наприклад, окрема дитяча на вул. садовій( немає окремого входу, мами з дітьми чекають в черзі до регістратури разом з іншими дорослими, що приходять на лікування; немає місця, де б можна було елементарно змінити підгузок та спеленати дитину). В районі продовжують будуватись і плануються до сдачі декілька багатоповерхівок одночасно, що в рази збільшить кількість проживаючих в майбутньому. Створення нової амбулаторії чи лікарні зменшить навантаження на інші медичні заклади, та буде більш зручним для медичного обслуговування такого перенаселенного району, в якому досі немає нормальної інфраструктури.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Станом на 3 липня петицію підписали 70 осіб з 300 необхідних.

Фірсова Олена Олександрівна

15 серпня 2019 р.