Державна загальноосвітня школа та дитячий садочок в районі Синергії

У 2017 році ІМР за голосуванням міського голови Володимира Карплюка, "прийняла до відома" петицію, щодо будівництва нової школи в районі ЖК Синегія 2/3. Також у 2019 році будо прийняте рішення номер 2518-68-VII від 23.05.2019 року про розгляд електронної петиції про будівництво нової школи в районі ЖК Синергія. Ірпінську міську раду просимо ще раз прийняти до відома петицію щодо негайного будівництва державної загальноосвітньої школи та державного дитячого садочка в районі Синергії для жителів новобудов: ЖК Синергія 3+, ЖК Синергія 2, ЖК Синергія 3, ЖК Річ-Таун, ЖК Прованс, ЖК Грін Ярд, ЖК Столичный квартал, ЖК Фортуна, ЖК Теплий стан, ЖК Грін Лайф, ЖК Позитив, ЖК Джерело, ЖК Барвіха, ЖК Нові метри PARK. Це велика кількість маленьких дітей, яка кожного дня має подолати 30 хвилин пішки до найближчої державної школи №17 (адреса м.Ірпінь, вулиця Тищенка, 10) , щоб отримати гідну середню освіту.
Згідно електронної реєстрації в заклади дошкільної освіти дошкільний навчальний заклад комбінованого типу (ясла-садок) №8 "Колібрі" Ірпінської міської ради Київської області (адреса м.Ірпінь, вул. Григорія Сковороди 9) станом на 12.03.2020 рік має у черзі 987 діточок (!!!), 51 із яких має пільги (!!!!).
Просимо міську раду не бути байдужими до нашого майбутнього покоління та надати їй всі необхідні комфортні державні умови для отримання дошкільної та середньої освіти.

Електронну петицію щодо державної загальноосвітньої школи та дитячого садочку в районі Синергії взято до відома (копія рішення Ірпінської міської ради додається).

Петицію підписали 317 осіб з 300 необхідних.

Данієлян Юлія Робертівна

19 березня 2020 р.