Маршрутка на Сирець

Будь ласка пустіть маршрутку по Соборній до метро Сирець. Кожен ранок жителі міста Ірпінь їдуть на роботу до міста Київ. Щоб доїхати до роботи потрібно добратися до метро. Якщо ти живеш біля Соборної вулиці ти йдеш на 420 маршрутку. Кожен ранок 420 маршрутка попадає в пробку на Академмістечку, це жах. Якщо твоя робота знаходиться біля метро на зеленій вітці ти щей потрапляєш в пробку при переході з Театральної на Золоті ворота, це ще один жах. Якщо б була маршрутка по Соборній на Сирець люди б швидко потрапляли на роботу на зеленій вітці метро.

На Вашу петицію щодо зміни зупинки маршруту №420 зі станції метро «Академмістечко» на станцію метро «Сирець» повідомляємо, що згідно ст.32 Закону України «Про автомобільний транспорт» передбачено, що кінцевим місцем прибуття чи відправлення приміських автобусних маршрутів є автостанція. В районі станції метро «Сирець» таких автостанцій немає, а найближча до станції метро «Академмістечко» являється АС «Дачна».
Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування», позицією Київської міської державної адміністрації являється те, що заїзд в м.Київ приміським пасажирським автотранспортом повинен здійснюватися до найближчої станції метро.
При цьому інформуємо, що організатором перевезень приміських автобусних маршрутів є Київська обласна державна адміністрація, яка і проводить відповідні конкурси.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 316 осіб з 300 необхідних.

Іванюк Руслан Юрійович

20 вересня 2016 р.