Облаштування пішохідних переходів у районі пекарні "Височанка"

На в'їзді у ЖР Височанка, а саме перехрестя вулиць Ковжуна, Ломоносова, Європейська та Височанка фактично діючий тільки 1 пішохідний перехід. Але як і раніше прошу забезпечити безпеку переходу дороги на зебрі, що знаходиться на перехресті вул. Європейська та вул. Височанка. Неодноразово переходячи дорогу через даний пішохідний перехід, стикалась із ситуацією коли шофери не зупинялись і не пропускали пішоходів. Коли іду з візком я повинна пропустити як мінімум 3 машини, і не факт, що перейду коли їх не видно. А коли ступаю на зебру вмить з"являються машини зі сторони трикутника, шофери яких, переважно не звертають уваги що є перехід і їдуть на досить великій швидкості.
Також біля пекарні "Височанка" є зупинка та кіоск, до них безпечно можна підійти тільки з вул. Ломоносова, а переходу до єдиного тротуару на вул. Височанка немає. Така ж ситуація з тротуаром, що веде у напрямку парку. При переход дороги, ніколи не відомо чи рухаються машини з вул. Європейська в напрямку Підгірок. А безпечного переходу з вул. Ковжуна, де є школа і коледж до вул. Ломоносова, де живуть діти, взагалі немає.
Прошу підтримати дану петицію, також через те що, цими пішохідним переходами мають користуватись ДІТИ, учні ЗОШ №1, студенти культосвітнього коледжу та мешканці ЖР Височанка

Станом на 17 січня петицію підписали 94 особи з 150 необхідних.

Лях Анна Володимирівна

5 лютого 2018 р.