+ ще 204 громади!

Проведення інформаційної політики з населенням та адміністрацією підприємств щодо відповідального ставлення до тварин та регуляції чисельності домашніх і бездомних тварин гуманним способом

Задля забезпечення здорової моральної обстановки у місті, а також унеможливлення та недопущення прояву жорстокості по відношенню до тварин, просимо:
1. Проводити просвітницьку роботу серед населення у форматі соціальної реклами (бігборди - у місті та у межах приватного сектору, тематика - небезпека і негативні наслідки випуску тварин на "самовигул", необхідність проведення кастрацій тварин для запобігання постійного збільшення чисельності потенційних бездомних тварин та здоров'я самих тварин, необхідність нести відповідальність за тварину до кінця її життя), публікації у місцевих ЗМІ, лекційні заходи в навчальних закладах.
2. Налагодження співпраці із адміністрацією підприємств міста з метою недопущення жорстокого поводження із тваринами на підконтрольній їм території, а також своєчасного вживання заходів з недопущення безконтрольного розмноження тварин на промислових територіях гуманним способом (кастрацією тварин).

Подібні програми успішно існують в інших містах України. Ці кроки є необхідними для вирішення проблем безпритульності, безпеки та покращення моральної обстановки у місті.

ІНШІ

Станом на 1 червня петицію підписали 31 особа з 150 необхідних.

Іваничук Іван Іванович

17 лютого 2020 р.