СТВОРИТИ БУДИНОК ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ

СТВОРИТИ БУДИНОК ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ.
Серед нас є категорії соціально-незахищених ЛЮДЕЙ, про яких просто всі забули! Вони існують у кожному місті це – бідні, безпритульні особи, діти з неблагополучних сімей, що недоїдають та не мають у що вбратися, одинаки-пенсіонери, колишні в’язні, біженці, хворі, інваліди... всі хто потрапили у складні життєві обставини, через військові конфлікти чи терористичні акти, однак це ще не повний перелік ПОТРЕБУЮЧИХ... Часто на їхні проблеми закривають очі, однак від того, що їхніх проблем не бачать, вони нікуди не зникають.
Якщо людина потрапляє у нормальне, суспільне середовище, вона має шанс і на нормальне життя. У м. Калуш з 21 листопада 2015 року, вже десять місяців поспіль працює «Благодійна Організація «БФ «Робимо Добро Разом», яка біля супермаркету «ТОРБА» (б-р Незалежності), що в центральній частині міста, допомагає потребуючим, різним категоріям людей. На майбутнє мають великі бажання, але обмежені можливості. Проте є влада, можливості якої значно ширші.
Щоб допомагати нужденним стаціонарно, для благодійної організації є необхідно знайти приміщення щоб ним користуватись, яке розташоване не в центральній частині міста. А при потребі його відремонтувати. Для цього необхідно враховувати поточні витрати: охорону, заробітну плату, комунальні послуги, які були посильними.
Допомога для потребуючих включатиме в себе:
- Робоча «кухня», обід;
- Надання волонтерської допомоги, яка включає розвіз по місту їди для тих, хто не в змозі прийти поїсти (сухі пайки) та при необхідності забезпечення їх гуманітарним, сезонним одягом;
- Забезпечити у приміщенні «допомоги», щоб бідні і немічні люди, могли випрати та погладити тут свої речі;
- Людина в робочий графік, могла прийняти гарячий душ, при необхідності поголитися;
- Морально-психічна реабілітація, пристосування для суспільного життя;
- Забезпечити тимчасовий нічліг, за який людина має вирішити свої проблеми.
ДОПОМОГТИ цим категоріям людей можуть всі, хто небайдужі: продуктами, одягом, різноманітними товарами, коштами, медикаментами і навіть власним вмінням – профіль спеціалізації...
Високоповажний п. Ігорю та вельмишановні депутати Калуської міської ради, від імені «Благодійної Організації «БФ «Робимо Добро Разом» м. Калуш, Івано-Франківська обл., просимо розглянути наше клопотання на профільній комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та всіх, кого стосується дане питання, щодо надання в постійне користування приміщення (будівлі), в межах міста Калуш, яке буде відповідати рекомендаціям профільних комісій, а також санітарним вимогам держ-епідем станції.
В разі потреби капітального ремонту запропонованого приміщення, дозволити розробити проектно-кошторисну документацію.
Чому не дати «зелене світло» людям, які готові допомагати сьогодні, які за місяці ретельної праці, заслужили повагу серед людей та ніяким чином себе не дискредитували, а справді допомогли потребуючим? Адже вони беруть на себе проблеми, які властиво вирішувати не одній організації, а всьому місту!
З Повагою керівництво БО "БФ "Робимо Добро Разом"

Автору петиції
«Створити будинок для
потребуючих»
Благодійна організація «Благодійний фонд «Робимо Добро Разом» п.Палагнію Валерію Мироновичу
На Вашу електронну петицію «Створити будинок для потребуючих» від 09.09.2016р. повідомляємо, що на засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди комунального майна м.Калуша згідно з протоколом № 166 від 03.11.2016 р. було вирішено запропонувати Вам для надання в оренду нежитлове приміщення по вул. Долинській,37 д.
Проведення капітального ремонту орендованого приміщення обумовлене в договорі оренди.

ІНШІ

Петицію підписали 155 осіб з 150 необхідних.

Благодійна Організація "Благодійний Фонд "Робими Добро Разом"

13 вересня 2016 р.

21 листопада 2016 р.