Громадські вбиральні

Чисті громадські вбиральні на території міста Калинівка

Виконавчий комітет Калинівської міської ради відповідно до поданої Вами електронної петиції, щодо приведення в належний стан громадських вбиралень на території м. Калинівка повідомляє наступне: згідно з п. 14 Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Калинівській міській раді, який затверджений рішенням 37-ої сесії 7-го скликання № 99 від 16.05.2018 року «… петиція, яка не набрала необхідну кількість голосів за встановлений термін не розглядається як Петиція». Тому згідно ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», Ваша петиція розглядається як звернення.
За результатами розгляду Вашого звернення повідомляємо наступне: під час проведення святкувань та різноманітних заходів на території м. Калинівка встановлюються біотуалети в залежності від місця проведення таких заходів. При проектуванні паркової зони по вул. Незалежності (в районі магазину «Арго») буде враховано реконструкцію існуючої громадської вбиральні.

Станом на 27 травня петицію підписали 87 осіб з 100 необхідних.

Баланчук Анна Вікторівна

26 серпня 2018 р.