ВІДІБРАТИ У КП "ГАРАНТІЯ" ФУНКЦІЇ РОБОТИ З БЕЗПРИТУЛЬНИМИ ТВАРИНАМИ

Враховуючи незадовільну роботу КП "Гарантія" з безпритульними тваринами, а саме:

- відсутність стерилізації безпритульних собак, і як наслідок - значне їх збільшення на вулицях міста;

- численні факти вбивств безпритульних собак на підприємствах міста - як метод вирішення проблеми, оскільки проблему тварин не вирішила КП "Гарантія";

- неодноразові факти жорстокого поводження з тваринами у КП "Гарантія", зокрема в притулку на вулиці Бурназяна (про що не раз були новини в місцевих ЗМІ та на національних каналах);

- чисельні громадські акції протесту проти того щоб КП "Гарантія" і надалі займалася питаннями безпритульних тварин;

- а віднедавна ще й планування очільником КП "Гарантія" Ігорем Семенчевим зайнятися відловом безпритульних котів, що призведе масштабних трагічних наслідків для тварин і нераціонального використання значних бюджетних коштів,

наполягаємо на необхідності ВІДІБРАТИ У КП "ГАРАНТІЯ" ФУНКЦІЇ РОБОТИ З БЕЗПРИТУЛЬНИМИ ТВАРИНАМИ міста Херсона та передати ці функції досвідченим зооволонтерам, створивши окреме КП або іншим чином, узгодженим з громадськістю.

Шановна пані Риммо!

За результатами розгляду електронної петиції адресованої Херсонській міській раді від 16.03.2021 №ЕП-Б-5, щодо відібрання у комунального підприємства «Гарантія» функції роботи з безпритульними тваринами, інформую про наступне.
Дана електронна петиція була опублікована та зібрала необхідну для подальшого розгляду на сесії міської ради кількість голосів.
23.03.2021 та 31.03.2021 електронну петицію було розглянуто на засіданнях постійної комісії з питань з житлово-комунального господарства, житлової політики, енергозбереження та благоустрою та рекомендовано включити питання про її розгляд до порядку денного пленарного засідання VI сесії міської ради.
02.04.2021, на пленарному засіданні VI сесії міської ради, розглянуто проект рішення «Про розгляд електронної петиції від 16.03.2021 № ЕП-Б-5» проте рішення щодо її підтримки депутатами не прийнято.

В.о. керуючого справами
виконавчого комітету
міської ради, помічник
міського голови Максим КОНДРАТЕНКО

Марина Деревич 26 44 97

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Петицію підписали 281 особа з 250 необхідних.

Бараненко Римма Олегівна

17 березня 2021 р.