Про надання статусу скверу земельній ділянці, що розташована на розі вул. Карбишева і пр. 200 р. Херсона. м. Херсона

Відповідно до статей 19, 186 Земельного кодексу України, Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", пункту 34 частини першої статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10 квітня 2006 року N 105, з метою раціонального використання і збереження зелених насаджень мешканці Таврійського мікрорайону вимагають:
1. Надати статус скверу земельній ділянці, що розташована на розі вул. Карбишева і пр. 200 р. Херсона. м. Херсона.
2. Провести інвентарізацію зелених насаджень, дерев, малих архитектурних форм, лавок, урн та таке інше.
3. Здійснити організаційно-правові заходи щодо оформлення права постійного користування земельною ділянкою, визначеною пунктом 1 цієї вимоги.
4. Вжити заходів щодо державної реєстрації права користування земельною ділянкою, визначеною пунктом 1 цієї вимоги.
5. Здійснити організаційно-правові заходи щодо благоустрою земельної ділянки, визначеної пунктом 1 цієї вимоги.
6. Виконавчому органу Херсонської міської ради вирішити в установленому порядку питання фінансування заходів, передбачених пунктами 2 - 5 цієї вимоги.

Станом на 5 серпня петицію підписали 137 осіб з 250 необхідних.

ГЛАДКИЙ ОЛЕГ БОРИСОВИЧ

21 квітня 2019 р.