Облаштувати зону відпочинку ,набережну навколо озера в м-н Озерна

Облаштувати зону відпочинку, набережну навколо озера в м-н Озерна
1) Велодоріжку
2) Додаткові смітники.
3) Зону для пікніку
4) Пішоходну зону, набережну
5) Пляж

Рішення виконавчого комітету
від 14.02.2019 №141 "Про розгляд електронної петиції щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна»"
19.02.2019
Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 14.02.2019 №141

До міської ради надійшла електронна петиція щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна».
Вивчивши питання, вказане в електронній петиції, слід зазначити, що в поточному році управлінням житлово-комунального господарства замовлено коригування проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні «Озерна» в м. Хмельницькому». Даним проектом передбачено виконання робіт з улаштування пішохідних доріжок навколо озера, їх освітлення, встановлення лавок та модульної кабіни громадського туалету. На виконання даних робіт міським бюджетом передбачені кошти в сумі 2960,721 тис. грн.
Враховуючи вищевикладене, розглянувши електронну петицію щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням четвертої сесії міської ради від 27.01.2016 року № 6 “Про внесення змін до Статуту територіальної громади міста Хмельницького та затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованій Хмельницькій міській раді”, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Підтримати електронну петицію щодо «Облаштування зони відпочинку навколо озера в мікрорайоні Озерна».
2. Управлінню житлово-комунального господарства (В. Новачок) здійснити виконання робіт з капітального ремонту зони відпочинку навколо водойми в мікрорайоні «Озерна» в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Направити відповідь про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції.
4. Оприлюднити інформацію про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

Міський голова О. Симчишин

Петицію підписали 532 особи з 500 необхідних.

Бульба Павел Юрьевич

20 червня 2019 р.