Перейменувати парку ім. М. Чекмана

Місто Хмельницький постійно оновлюється. З'явилися нові дитячі майданчики, фонтани, існує велика кількість зелених зон для відпочинку. Варто звернути увагу, що багато міських парків, таких як Дендропарк "Поділля", парк ім. Т. Шевченка, парк ім. І. Франка, парк "Подільський", парк "Молодіжний", парк у мікрорайоні Ракове, парк "Проскурів" теж почали розбудовувати, чим привертають увагу людей до цих парків.
Але для багатьох корінних хмельничан існує найрідніший, найулюбленіший та найстаріший парк, який розташований у самому серці нашого рідного міста. Парк, в якому проходило чи проходить дитинство кожного мешканця: на гойдалках, атракціонах. Парк, по якому можна гуляти по віддалених доріжках та насолоджуватися тишою. Оновлена набережна парку заворожує теплими літніми вечорами. Це парк спогадів та мрій.
У певні періоди часу парк називався по-різному: це був парк ім.500-річчя м. Хмельницького, Комсомольський парк, сьогодні це парк ім. М. Чекмана.
Я вважаю, що парк, який є центром тяжіння різних поколінь хмельничан має називатись Центральний парк.
Прошу підтримати петицію та перейменувати парк ім. М.Чекмана на парк «Центральний»

ІНШІ

Станом на 1 листопада петицію підписали 204 особи з 500 необхідних.

Риболовлева Наталя Ігорівна

6 грудня 2019 р.