Встановлення світлофору на зуп. Залізняка (перехрестя вул. Залізняка та п.Мирного)

З метою забезпечення безпечного руху, прохання встановити світлофор на перехресті вулиць Залізняка та П.Мирного (зуп. Залізняка).
При неможливості встановлення повноцінного світлофору - встановити світлофор з кнопкою для пішоходів.
Не потрібно чекати поки трапиться біда - потрібно забезпечити безпеку вже і зараз!

Шановний пане Володимире!

Електронну петицію «Встановлення світлофору на зупинці «Вул. Залізняка» (перехрестя вул. Залізняка та вул. П. Мирного)» розглянуто на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Згідно з рішенням виконавчого комітету від 14.05.2020 року №407, управлінню житлово-комунального господарства доручено при підготовці бюджету міста Хмельницького на 2021 рік внести пропозиції фінансовому управлінню щодо фінансування розробки проектно-кошторисної документації та проведення робіт із капітального ремонту - установлення світлофорного об’єкту із пішохідним визивним пристроєм на вул. Мирного, на пішохідному переході в районі зупинки маршрутних транспортних засобів «Вул. Залізняка».

З повагою, начальник управління Василь НОВАЧОК

Петицію підписали 512 осіб з 500 необхідних.

Васьковський Володимир Віталійович

10 грудня 2019 р.