Ремонт та створення сучасного пішохідного тротуару по вул. Проспект Миру (поблизу спортивного комплексу «Літіум») у м. Хмельницький

Звертаємось до Вас від імені небайдужих жителів м. Хмельницький мікрорайону Виставка.

Просимо Вас допомогти відремонтувати пішохідний тротуар по вул. Проспект Миру, що знаходиться на відрізку від зупинки МАУП до спортивного комплексу «Літіум» у м. Хмельницький. Даний відрізок тротуару вже багато років є пошкодженим, місцями наявне покриття дуже зруйноване, що створює незручності мешканцям, які там проходять, а також всім, хто користується цим тротуаром.
Також поряд знаходиться спортивний комплекс "Літіум", який регулярно відвідує велика кількість мешканців міста. Даний тротуар проводить до ново побудованого ресторану швидкого харчування McDonald’s та до дитячого садка та школи, що знаходяться у приміщенні МАУП.
Беручи до уваги вищесказане, просимо Вас особисто посприяти у ремонті та відновленні пішохідного тротуару.
Враховуючи значимість даного питання, сподіваюсь на Вашу підтримку та сприяння щодо виконання робіт з ремонту пішохідного тротуару у м. Хмельницький. Адже Хмельницький – щодня новий!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 20 жовтня петицію підписали 6 осіб з 500 необхідних.

Столяр Андрій Сергійович

22 вересня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: