Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ №6, що переданий в користування Хмельницькому університету регіонального управління та права.

Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ №6 з поглибленим вивченням німецької мови з 1-го класу, що переданий в користування Хмельницькому університету регіонального управління та права, за адресою провулок Володимирський 12.

Діти - наше майбутнє!!! Не будь байдужим!!!Підтримай!!!

Міському голові
Симчишину О.С.

Шановний Олександре Сергійовичу!

Відповідно до пункту 4.5. ,,Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмельницькій міській раді”, затвердженого рішенням сесії міської ради від 27.01.2016 року, електронну петицію автора Малюзіна В.С. ,,Просимо Хмельницьку міську раду повернути навчальний корпус та спортивний майданчик СЗОШ № 6, що переданий в користування Хмельницькому університету управління та права” розглянуто.
Повідомляємо Вам, що питання повернення Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика є актуальним, у зв'язку зі збільшенням кількості учнів та необхідністю додаткового приміщення для їх навчання.
Так в 2015 – 2016 роках навчання в СЗОШ № 6 закінчувало два 11 класи, натомість в 2016 – 2017 навчальному році було набрано три паралелі (1-А, 1-Б, 1-В). Загальна кількість учнів збільшилася з 585 до 653. Станом на сьогоднішній день є близько 80 заяв батьків майбутніх першокласників. Це свідчить про те, що із збільшенням учнів виникла потреба у збільшенні кількості класних приміщень для проведення уроків.
Також повернення навчального корпусу СЗОШ № 6 дасть можливість для відкриття дошкільного навчального закладу (у якому на сьогоднішній день існує потреба), що в свою чергу розвантажить наповнюваність дошкільних закладів в центральній частині міста Хмельницького, в яких, за даними управління освіти, кількість дітей, що перебувають у черзі до дошкільного закладу, перевищує проектну потужність самого закладу.
У 2017 році у разі повернення приміщення в користування школи, планується передбачити кошти на побудову нового сучасного спортивного майданчика, який дасть змогу якісно проводити заняття фізичною культурою для учнів СЗОШ № 6.
У зв'язку з викладеним вище, пропонуємо винести на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про повернення Хмельницькій спеціалізованій середній загальноосвітній школі I-III ступенів № 6 навчального корпусу та спортивного майданчика, на балансі якої вони перебувають, а саме щодо припинення договору постійного користування будівлею (строк дії даного договору визначений з 1 жовтня 1997 року до терміну – відповідного рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради).
Разом з тим, після повернення навчального корпусу СЗОШ № 6 та припинення договору постійного користування будівлею від 1 жовтня 1997 року, не виключаємо можливість переукладання з університетом договору оренди частини приміщення навчального корпусу на певний строк.

З повагою
заступник міського голови А. Нестерук

Р. Миколаїв

ОСВІТА

Петицію підписали 536 осіб з 500 необхідних.

Малюзін Володимир Степанович

8 листопада 2016 р.