Створення у місті молодіжного культурного клубу(хабу).

Місту необхідна платформа(клуб,хаб)публічний простір нового типу ,де можна в рамках однієї локації консолідувати всі зусилля для розвитку культурних та соціальних проектів для міста.
Такий молодіжний публічний простір нового типу одночасно може бути як:
-платформа для самоорганізації міської активної спільноти;
-майданчик для проведення форумів,конференцій,концертів,лекцій,майстер-класів;
-простір для спільної праці активних молодіжних спільнот міста(активістів культури,ай-ті,велоруху,молодіжних ГО та інших;
-платформа для самоорганізації активних громадян та гуртування навколо ідеї спільної праці направленої на сталий розвиток нашого міста.
До того ж створення такого простору в місті буде прикладом актуалізації та трансформації об'єкта комунальної власності відповідно вимогам сучасного суспільства.

За результатами розгляду петиції повідомляємо, що станом на 25.03.2016 року, згідно з рішенням виконавчого комітету від 24.03.2016 року № 190 "Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень міської комунальної власності", винесено на розгляд сесії міської ради пропозицію щодо передачі в тимчасове безоплатне користування Громадській організації Хмельницькому обласному молодіжному об’єднанню "Територія" нежитлового приміщення міської комунальної власності на вул. Інститутській, 5 корисною площею 218,9 кв.м (загальною площею 297,7 кв.м), та корисною площею 54,4 кв.м (загальною площею 74,0 кв.м) під молодіжний культурний центр строком на два роки.

ОСВІТА

Петицію підписали 507 осіб з 500 необхідних.

ХОМГО "Територія"

31 січня 2016 р.