Про заборону проведення концертів на території міста та області артистам, що здійснювали свою діяльність на території Криму та РФ під час російської агресії

В той час, коли Московія здійснила військову агресію по відношенню до України та незаконно окупувала Крим, пропоную заборонити виступи артистів,що виступали в Криму та Росії з виступами та шоу. Балачки на кшталт того, що "Ми діячі мистецтва і далекі від політики" лише підкреслюють антипатріотичну та зрадницьку позицію по відношенню до рідної Держави, яка потерпає від ворожої навали. Для таких "діячів" гроші не пахнуть, бо від них самих тхне сморідом зради та жагою наживи, в той час, коли Нація згуртувалась в єдиному опорі путлерівському режиму!

Дьяченко А.А.
nalogpolice@rambler.ru

Про розгляд звернення
(електронної петиції)

Шановний Андрію Анатолійовичу!

На Ваше звернення (електронну петицію) щодо заборони проведення концертів на території міста та області артистам, що здійснювали свою діяльність на території Криму та Росії під час російської агресії повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда, відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», Вашу електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
При залученні до участі у концертних програмах та різноманітних міських заходах представників шоу-бізнесу, Кіровоградська міська рада діє відповідно до чинного законодавства, зокрема Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України» та на підставі складеного Міністерством культури України переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України.
Підняте питання буде враховано в подальшій роботі та перебувати в компетенції відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.
Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість.

З повагою

Секретар міської ради С. Бойко

Чорна 24 25 70

ІНШІ

Станом на 28 листопада петицію підписали 92 особи з 450 необхідних.

Дьяченко Андрій Анатолійович

29 квітня 2016 р.