Переведення на карантин фітнес центрів та спортзалів.

Після введеня 3х тижневого карантину в Кропивницькому - спортзали продовжують працювати мотивуючи це тим, що розпорядження про карантин не поширюється на їх діяльність. Але саме такі скупчення пітніючих людей в обмежених приміщеннях несуть велику епідеміологічну небезпеку. Прошу терміново розглянути це питання для запобігання ускладнення ситуації.

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо переведення на карантин фітнес-центрів та спортзалів, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 03 січня 2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Спортивні об’єкти дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів загальної середньої освіти, які належать до комунальної власності територіальної громади м. Кропивницького закриті на карантин.
Інформацію про приватні фітнес-центри та спортзали, які продовжують працювати з оголошеним карантином передано до складу робочої групи з перевірки дотримання заходів щодо запобігання поширенню у місті випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, затвердженим розпорядженням міського голови міста Кропивницького від 19 березня 2020 року № 43 «Про створення робочої групи».
Дякуємо Вам за небайдужість та свідоме ставлення до запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби, COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Станом на 17 січня петицію підписали 55 осіб з 450 необхідних.

Охватенко Юрій Павлович

12 березня 2020 р.